Mixed média szerelemLassan két éve, hogy találkoztam a scrapbook fogalommal! Szerelem lett első "olvasásra" és bele is ugrottam rögtön a közepébe.
Rendelője lettem több hazai webshopnak, rajongója hazai és külföldi alkotóknak, lelkes vásárlója a csodás termékeknek és elkötelezett "alkotó tagja" a közösségnek.
Nem lehet betelni vele! Sohasem fogyunk ki a témákból! Főként én, hiszen van 35 évnyi lemaradásom :)

A scrapbook mellett, vagy mondhatjuk egyfajta technikai elágazásán is elindult egy külön szerelmi szál. A Mixed Média! Ez az a technika, ahol az ember valóban szabadon alkothat. Nincs elrontott paca, nincs rossz helyre ragasztott díszítő elem, nincsenek igazán szabályok és mégis csodás összhangot és egységet teremthetünk az alkotással.

Gyakran veszek részt itt is a kihívásokon, ahol jellemzően kapunk egy ún. mood board, azaz inspirációs táblát. Itt kapunk a kihíváshoz szín vagy téma megjelölést, amit az alkotáskor meg kell jelenítenünk.

Sokszor megfog egy vagy két szín a palettáról:

Sárga-zöld


Szürke-rózsaszínArany-türkíz-lazac


Arany-lila
És van, hogy a frissen tanult technikát szeretném kipróbálni. Jelen esetben a táborban kaptunk tanácsokat a background  készítésének és a rétegzés technikájának elsajátítására.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések