Believe





Sokszor ki kellene valami újat próbálnunk! Nem szabad félni! Követnünk kell az álmainkat, míg azok valósággá nem válnak.
Fiatalon nem töprengtem annyit, csak sodródtam vagy bátran bevállaltam izgalmas feladatokat.
Egy igazi szentendrei művész lányka saját kezűleg varrta és természetesen Ő maga tervezte kollekció bemutatására kért fel egyszer. Sem modell múltam, sem önbizalmam nem volt akkoriban sem, de tetszett a kihívás :)
A fotózás a kollekcióhoz illően a sikátorokban zajlott. Kisminkeltek, felöltöztettek és kiemeltek a sötétből. Felemelő, varázslatos, izgalmas utazás volt, mind testben , mind lélekben.

Az oldalt a 13 arts kihívására készítettem:

http://13artspl.blogspot.hu/2017/08/challenge-57-abstract-art-wyzwanie-57.html



Az új kollekciókból használtam rengeteg terméket, valóságos kánaán tárult elém: víztiszta és fehér gessoval alapoztam,  modell pasztával stencileztem, mistek és szívárványporok színesítik a backgroundot. Saját készítésű Sugallatos papír virágokat, Scrapiniec chipboardokat, fém díszeket és cérnákat, gézlapokat hívtam segítségül a díszítésnél. Az elmaradhatatlan darák, mika pelyhek és matricák az apró részleteket is gazdaggá teszik minden oldalon.
Az utolsó simítások a bélyegzés és fröcskölés nálam mindig.














Megjegyzések

  1. Love it!!! So original and detailed!
    Thanks for joining us for the challenge on 13@rts!

    VálaszTörlés
  2. very creative... great job...thanks for playing with us at 13arts challenge

    VálaszTörlés
  3. I absolutely LOVE everything about this page! So creative and unique! I love all the textures and that photo is so cool, to me it looks like you have been inspired by Aida, 13 arts owner,she creates just like this lots of textures and paints, super well done! Thanks for joining us at 13arts!

    VálaszTörlés
  4. I love this! It's definitely abstract art. Well done.
    Thank you for joining 13arts blog challenge <3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések