Mit akar a nő? - Maja Design challenge


Vajon mit akar a nő? :) Ezt még mi magunk is nehez tudjuk megfogalmazni. Hol ezt, hol azt. De az biztos, hogy Drágám neked tudnod kell, hogy éppen melyiket, mert ha nem , jaj neked :)

A lényeg, hogy sokmindent szeretnék, de egyet nagyon-nagyon: akarom, hogy legyen saját esküvőnk. Szeretem az esküvőket. Szólhat a dáridó, jöhetnek a játékok, de úgyis jó, ha nincs. Lehet mezitlábas, vagy templomi, hagyományos vagy formabontó. Mindegy! Csak legyen!

Arról álmodtam kislányként, hogy szép fehér ruhában vonulok a templomi oltár elé, ott vár ő, a NAGY Ő és kimondjuk az igent, beleszaladunk a rózsaszírmokba és élünk boldogan a gyerekekkel és a kutyákkal :) Hát köhöm :) Nos a listáról a következő kis csalással, egészen sok kipipálható: szőke herceg - pipa, a templom - pipa, mert tuti nem lesz, gyerekek - bőven pipa :) , kutya - ott van Apa Pici kutyája, tehát pipa. Kicsit megkavarodott a sorrend az évek során, de újból és újból rámtör a vágy, hogy legyen saját lakodalmunk.

Ezen a fotón egy barátnőm esküvőjén vigyorgok, mert bíztam benne, hogy a következő az enyém lesz. Nem az enyém volt a következő :)

Mi más is lehetne a koncepció, mint romantikus, habos-babos, virágos oldal készítése.
Rengeteg papírvirágot, kivágatot, csipkét és szizált használtam a rétegzésnél.

Egyszer készül majd egy oldal a saját esküvőmről is ;)







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések